Sydvästlänken försenas ännu en gång


Sydvästlänken försenas ännu en gång – Sydsvenskan
Sydvästlänken försenas ännu en gång Svenska kraftnät har ännu inte lyckats få ordning på överföringen av elkapacitet från norra till södra Sverige via den nybyggda Sydvästlänken.


Sydvästlänken försenas ännu en gång – Surfguide
Sydvästlänken försenas ännu en gång; Relaterat. Elev i Örnsköldsvik pepparsprejades . Regeringen: Ingen vetorätt vid organdonation . Så ser smittspridningen ut i länet – tre kommuner sticker ut . Trendar . 1. Ultra smider tøjet. 2. Gigi Hadid. 3 …


Sydvästlänken försenas på nytt | SVT Nyheter
Sydvästlänken försenas på nytt. … Sydvästlänken är en 430 kilometer lång högspänningsledning som går mellan de två omriktarstationerna i Hallsberg i … Sydvästlänken ännu kraftlös.


Sydvästlänken: Leverantören förklarar sig – elinstallatoren.se
Sveriges största stamnätsinvestering, Sydvästlänken mellan Närke och Skåne, skulle tagits i drift för fyra år sedan. Nyligen fick starten skjutas fram för artonde gången, nu till slutet av juli. Sydvästlänken försenas för artonde gången. S venska Kraftnät skyller förseningarna på teknikleverantören, franska GE Grid.


Sydvästlänken försenas för artonde gången – elinstallatoren.se
Sydvästlänken försenas för artonde gången … Men den här gången beror det inte på något specifikt fel, utan på att den omfattande testningen drar ut på tiden. … Sydvästlänken består av två delar: En 18 mil lång luftledning för 400 kilovolt växelström, …


Sydvästlänken försenad för 19:e gången – uppskjuten till …
Skulle varit klar 2014: Sydvästlänken försenas för artonde gången – Försening är förstås jättetråkigt och ett misslyckande. Men både vi och leverantörerna gör allt vi kan för att få Sydvästlänken i drift så snart som möjligt, säger Sverker Ekehage, projektledare för Sydvästlänken hos Svenska kraftnät.


Den nya elgatan till Skåne försenas ännu mer – Sydsvenskan
Den nya elgatan till Skåne försenas ännu mer. … men har försenats gånggång. … Sydvästlänken är en 430 km lång högspänningsledning som gör Sydsveriges elnät robustare.


Professor om Sydvästlänken: “Pinsamt att ingen förutsåg …
Den nya elförbindelsen Sydvästlänken mellan mellersta och södra Sverige blir minst 5,5 år försenad. Det har varit svårt att få tekniken att fungera i omriktarstationerna, där elektriciteten ska omvandlas mellan likström och växelström, och nu har det även uppdagats att det finns skarvfel i markkabeln.Det betyder att 570 skarvar i förbindelsens likströmsdel ska bytas ut.


Sydvästlänken fortsätter krångla – provdriften bröts efter …
Sydsvenskan och HD har i en rad artiklar berättat om hur elbristen i Skåne riskerar att förvärras till följd av att Svenska kraftnät ännu inte har tagit Sydvästlänken i bruk.


Sydvästlänken blir minst fyra år försenad – Ny Teknik
Sydvästlänken ska råda bot på en del av problemet. När den är i full drift ska överföringskapaciteten öka med 25 procent mellan södra och mellersta Sverige. Länken skulle ha varit färdig våren 2015, men har försenats upprepade gånger.
scan tool