Robben in wedstrijdselectie voor laatste oefenduel FC Groningen


Robben in wedstrijdselectie voor laatste oefenduel FC
GRONINGEN (ANP) – Arjen Robben behoort tot de selectie van FC Groningen voor de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Groningers nemen het zondag thuis op tegen Arminia Bielefeld. Vorige week ontbrak Robben nog in de selectie voor het duel met Werder Bremen.


Robben in wedstrijdselectie voor laatste oefenduel FC
Arjen Robben behoort tot de selectie van FC Groningen voor de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Groningers nemen het zondag thuis op tegen Arminia Bielefeld.


Robben in wedstrijdselectie voor laatste oefenduel FC
Arjen Robben behoort tot de selectie van FC Groningen voor de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Groningers nemen het zondag thuis op tegen Arminia Bielefeld. Vorige week ontbrak Robben nog in de selectie voor het duel met Werder Bremen.


Arjen Robben in selectie FC Groningen voor laatste oefenduel
Arjen Robben behoort tot de selectie van FC Groningen voor de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Groningers nemen het zondag thuis op tegen Arminia Bielefeld. Vorige week ontbrak Robben nog in de selectie voor het duel met Werder Bremen. De 36-jarige Robben reisde vorige week niet met zijn ploeg mee…


FC Groningen zet alsnog streep door Robben-rentree: ‘Ik …
Arjen Robben maakt vrijdagavond toch niet zijn rentree in het shirt van FC Groningen. De 36-jarige routinier zit niet bij de wedstrijdselectie voor het oefenduel met PEC Zwolle, melden de …


Robben niet in wedstrijdselectie FC Groningen tegen …
Robben niet in wedstrijdselectie FC Groningen tegen Heracles 31 juli 2020. 1 augustus 2020. FC Groningen– … Vorige week gaf Robben nog aan er ‘fysiek beter voor te staan dan verwacht’. … Oefenduel PSV afgelast vanwege corona-besmetting


Robben opgenomen in Groningen-selectie voor laatste test …
Arjen Robben is opgenomen in de wedstrijdselectie van FC Groningen, dat zondagmiddag oefent tegen het Duitse Arminia Bielefeld. Zodoende kan de routinier voor de tweede keer in deze voorbereiding minuten maken voor FC Groningen. Robben behoort tot een groep van twintig spelers die het op gaan nemen …


FC Groningen speelt gelijk bij rentree Robben tegen Almere …
Arjen Robben maakte zaterdagmiddag zijn rentree met aanvoerdersband voor FC Groningen tijdens de oefenwedstrijd tegen Almere City. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Robben speelde ruim een half uur en werd vervolgens vervangen door Ramon Pscal Lundqvist. Het was volgens Robben ‘leuk om weer op het veld te staan’.


Robben niet in actie tegen PEC Zwolle – FC Groningen
Arjen Robben komt niet in actie in de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Hoewel het plan aan het begin van de week nog was dat de aanvaller een rol zou krijgen in het oefenduel van vrijdagavond (14 augustus), neemt FC Groningen geen enkel risico met het mogelijk te vroeg brengen van de sterspeler.


Trainer Buijs beschouwt voor op laatste oefenwedstrijd …
Buijs heeft twintig spelers geselecteerd voor het duel van FC Groningen met Arminia Bielefeld. De wedstrijdselectie ziet er als volgt uit: Padt, Betrams en De Boer; Dankerlui, Van Hintum, Dammers, Itakura, Matusiwa, Lundqvist, Schreck, Robben, El Hankouri, El Messaoudi, D. van Kaam, Postema, Suslov, Van de Looi, El Kharbachi, Haddad en Miguel.
Bluetooth scan tool