Ploegmanager Merijn Zeeman: “We willen nog deze herfst contract van Wout van Aert openbreken”


Ploegmanager Merijn Zeeman: “We willen nog deze herfst …
Ploegmanager Merijn Zeeman: “We willen nog deze herfst contract van Wout van Aert openbrekenMerijn Zeeman, sportief ­manager van Jumbo – Visma, volgde de Ronde van Vlaanderen in Spanje, …


Merijn Zeeman is het niet eens met Dumoulin: ‘Tom is …
Tom Dumoulin finishte gisteren in de groep der favorieten, maar was niet tevreden. “Ik was niet goed”, klonk het direct na de finish. Jumbo-Visma ploegleider Merijn Zeeman is het niet met zijn renner eens, vertelde hij gisteren in De Avondetappe.


“Dumoulin is fit om naar kantoor te gaan, maar niet om aan …
Merijn Zeeman, links van Tom Dumoulin. wo 12 februari 2020 17:26. … “Tom voelt zich gewoon niet goed”, zegt ploegmanager Merijn Zeeman aan de NOS. “Hij heeft buikklachten, …


Wout van Aert ruziet met ploegmanager Nick Nuyens …
Wout van Aert is niet tevreden met de gang van zaken bij zijn ploeg Veranda’s Willems-Crelan. De frustraties van de kopman van de ploeg zijn zo groot dat de verstandhouding met teammanager Nick Nuyens onder druk is komen te staan, schrijft Het Nieuwsblad.


Marijn Zeeman | Streaming Magazine
Net zolang tot we het probleem hebben gevonden”, weet sportief manager Merijn. “Tom voelt zich gewoon niet goed”, zegt ploegmanager Merijn Zeeman aan de NOS. “Hij heeft buikklachten, heeft geen energie. Merijn Zeeman, sportief directeur van Jumbo-Visma, heeft er vertrouwen in dat Tom Dumoulin komende zomer weer zijn niveau.


Steven Kruijswijk niet mee op hoogtestage in Tignes …
Ondanks drie etappezeges en het groen van Wout van Aert kijkt men bij Jumbo-Visma met gemengde gevoelens terug op de Dauphiné. Primoz Roglic en Steven Kruijswijk kwamen hard ten val. Laatstgenoemde mist de hoogtestage in Tignes, die de ploeg gepland heeft. Hij gaat naar huis om te herstellen van de val.


Zeeman verrast door keuzes INEOS: ‘Normaal gesproken zijn …
Bij Jumbo-Visma was men verrast door het nieuws INEOS zonder Chris Froome en Geraint Thomas naar de Tour de France vertrekt. Merijn Zeeman vertelt aan Cyclingnews dat hij verwachtte dat de twee, ondanks dat ze geen indrukwekkende Dauphiné reden, naar de Tour zouden gaan. “Die twee jongens zijn van wereldklasse”, legt de ploegleider uit.


Lotto-Jumbo is op volle toeren | Tour de France | AD.nl
Zeeman (Jum­bo-Vis­ma) uit de Tour gezet: ‘Ik had mijn kalmte moeten bewaren’ 18 september Drie dagen voor de laatste etappe naar Parijs is Merijn Zeeman uit de Tour de France gezet.


Opinie | De verkeerde risicoanalyses van Jumbo-Visma …
Ze hadden op alle fronten de beste kaarten, maar uiteindelijk bleek er slechts één troef om uit te spelen. De luxe waar Jumbo-Visma in 2020 op rekende, kon in hun belangrijke missie geenszins …


Van Avermaet kent ploeggenoten voor Tour de France – AD.nl
CCC Team heeft de achtkoppige selectie voor de Tour de France bekendgemaakt. Olympisch kampioen Greg van Avermaet is geselecteerd, net zoals voormalig Europees kampioen Matteo Trentin. De Tour …
OBD2 Diagnostic Tool