Bestuurder loopt te voet weg na aanrijding langs Gistelsteenweg


Bestuurder loopt te voet weg na aanrijding langs
Langs de Gistelsteenweg in Varsenare vond dinsdagmorgen een kop-staartaanrijding plaats tussen twee wagens. Eén bestuurder nam na het ongeval te voet de vlucht.


Dertiger knalt tegen voorligger… en vlucht te voet weg
Langs de Gistelsteenweg in Varsenare gebeurde dinsdagmorgen een vreemd ongeval. Een dertiger veroorzaakte een aanrijding en vluchtte daarna weg. De politie kon hem nog vatten. Ter hoogte van het …


Jongens op gestolen scooter gaan er te voet vandoor na
Ze reden met hun scooter tegen een auto aan en gingen er vervolgens te voet vandoor. Politieagent stapt uit politiewagen (foto: ANP) De aanrijding gebeurde rond 15.15 uur.


Automobilist vlucht na botsing tegen geparkeerde auto’s …
De bestuurder van het veroorzakende voertuig bleek de plaats van de aanrijding te hebben verlaten. Gezien de schade aan de voertuigen moet de aanrijding met hoge snelheid zijn gegaan en houden we er rekening mee dat deze bestuurder niet ongeschonden zijn weg heeft kunnen vervolgen.


Bestuurder vlucht kilometers te voet na crash op A50 (en …
Bestuurder vlucht kilometers te voet na crash op A50 (en dat blijkt niet zonder reden) Een automobilist heeft de politie afgelopen nacht flink beziggehouden tussen Hattemerbroek en Zwolle.


Waarschuwingsschoten na achtervolging bestuurder gestolen …
De politie in Rotterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag na een wilde achtervolging waarschuwingsschoten moeten lossen om de bestuurder van een gesloten auto te pakken te krijgen.


Scooterrijder er vandoor na aanrijding in Vlissingen …
De politie doet onderzoek naar een aanrijding op de Bossenburg waarbij een scooterrijder en zijn bijrijder, na tegen een auto te zijn gereden, er te voet vandoor gingen. De scooter bleek eerder gestolen te zijn.


Gevluchte bestuurder kilometers verder opgepakt na crash …
De bestuurder van deze auto ging er na zijn ongeluk te voet … was de bestuurder al weg. Hoe lang … Naast de schade aan de auto zelf liep de vangrail ook flinke schade op door de aanrijding.


Automobilist loopt weg na aanrijdingen in Venlo | 1Limburg …
Automobilist loopt weg na aanrijdingen in Venlo. Arthur Hubers. Geplaatst op zaterdag 20 … Read later; Een automobilist is er na een reeks aanrijding in Venlo zaterdagnamiddag te voet vandoor gegaan. De man botste met zijn auto tegen verschillende voertuigen op de Dr … Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang


Raadselachtig ongeval: voetganger loopt op weg en wordt …
In het Limburgse Geleen is bij een vooralsnog raadselachtig ongeval een 34-jarige voetganger om het leven gekomen die op dat moment op de weg liep. De man uit Maastricht liep daar in de nacht van …
diagnostic scanner