MORGONENS NYHETER: Stor skillnad i överdödlighet i krisen • Norska läkaren: Glöm resor till Sverige • Trump …


MORGONENS NYHETER: Stor skillnad i överdödlighet i krisen
Stor skillnad i överdödlighet i krisen Norska läkaren: Glöm resor till Sverige Trump “nästan sadistisk” mot Angela Merkel Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.


MORGONENS NYHETER: Stor skillnad i överdödlighet i krisen
MORGONENS NYHETER: Stor skillnad i överdödlighet i krisen Norska läkaren: Glöm resor till Sverige Trump “nästan sadistisk” mot Angela Merkel För personer födda i Sverige, EU, Norden eller Nordamerika ligger den på minus 1.


SVT Nyheter
SVT:s nyhetstjänst med nyheter från hela Sverige och världen inom kultur, sport, opinion och väder.


Nyheter – senaste nyheterna i Sverige och världen
Stora skillnader i månadskostnad. … Spelar stor roll inför Donald Trumps val. Zoe, 26, fick höra att fläck var ofarlig – dog kort efter. Läkaren sa att märket var ofarligt – cancern spreds. … Här är morgonens nyheter. 06.44. Extremt långa köer till körkortsproven.


Ingen överdödlighet i Norge under coronapandemin – Omni
Flera regioner i Sverige har sett ökningar av it-angrepp under coronavåren, rapporterar SVT som frågat regionernas it-avdelningar. Region Jönköping har sett en “kraftig ökning”. De flesta regioner ser dock ingen skillnad och de försök till intrång som varit har inte varit framgångsrika eller påverkat systemen.


Viktigaste nyheterna på två minuter – Omni
Glapp i överdödlighet kan påverka synen på Sverige Sveriges jämförelsevis höga dödstal – som påverkat omvärldens syn på den svenska coronastrategin – kan delvis bero på att andra länder har ett betydligt större glapp mellan överdödlighet och konstaterat avlidna i covid-19.


Nyheter – DN.se
Nyheter, fördjupning, sportnyheter, ekonominyheter, utrikesnyheter, debatt, ledare, kultur och webb-tv.


SvD – Startsidan
Sjukvården står inför en stor vårdskuld när coronakrisen är över. Hittills har över 50 000 planerade operationer ställts in i Sverige på grund av covid-19. På sina håll ökar nu antalet operationer, men inte så mycket som förväntat, enligt överläkare Gunnar Enlund. Vårdskulden enorm: “Finns ingen snabbfix”


Svarta svanen, Covid-19- och klimatmodeller …
Figuren ovan visar döda av Covid-19 per 1 miljon invånare. Data från WHO. Senaste data från 2020-04-08. För att undvika brus och få det lika har starten dag 1 satts till när 10 döda inträffade. Siffrorna talar för sig själva. Jämför Sverige och Norge så är det en stor skillnad.


Nyheter från Sveriges största nyhetssajt | Aftonbladet
Aftonbladet är Sveriges primära och mest engagerande nyhetskälla. Genom journalistiken värnar vi sanningen och granskar makten.
Bluetooth obd2