Kosläpp live – häng med kossorna på Ärnebäcks gård ut


Häng med kossorna Ärnebäcks gård ut – Sidor …
På lördagen hade bönderna Joakim och Åsa Kindström Ärnebäcks gård laddat upp inför årets kosläpp som inte blev som tidigare men som ändå genomfördes. Några av kossorna i årets kosläpp utrustades med egna kameror för att ge tittarna möjlighet att dela djurens upplevelse när de släpptes ut grönbete.


Annorlunda kosläpp Billinge gård | ATL
Men Billinge Gård i Norrtälje blev årets kosläpp en “lugn och fin” tillställning där kossan Brittmari, alldeles nyss fyllda 5 år, fick vara i centrum. En röd rosett i svansen för att fira femårsdagen. FOTO: Terése Åkesson – Vi ville göra något extra så vi bjöd in till kalas för henne.


Här släpps korna ut grönbete – NT sänder live 11.50 …
Här släpps korna ut grönbete – NT sänder live 11.50 Efter en lång vinter är det äntligen dags för korna Väddö gårdsmejeri att springa ut i vårvärmen. Häng med när NT sänder live från kommunens populäraste kosläpp!.


Här släpps korna ut i det fria – Pressen.se
Här släpps korna ut grönbete – NT sänder live 11.50. Efter en lång vinter är det äntligen dags för korna Väddö gårdsmejeri att springa ut i vårvärmen. Häng med när NT sänder live från kommunens populäraste kosläpp!.


Västanås Gård AB – Posts | Facebook
Eller jo klart kossorna skall komma ut men pga Covid-19 och rådande restriktioner så kommer det ske utan publik. Vi kommer dock att filma och dela med oss här Facebook så ni som vill ändå kan få se våra härliga kossor skutta ut och njuta av det fina vårvädret!


Kosläpp som Ludde slapp* – barasaras.bloggplatsen.se
Idag har vi varit kosläpp Ekholmens säteri i Gunnarsnäs socken. Ett årligt arrangemang av Arla,varje gång nya gårdar. Gården har ca 170 mjölkkor och ungdjur och driver allt ekologiskt. Markerna och djuren såg mycket fina ut. Huvudbyggnaden här ovan är helt i skiffer! och har en spännande historia.


Göktjôt som försvann. Kosläpp, kamaxel mm
Bergs kossor hade nyss släppts bete när vi passerade hemvägen. Skön syn! Om aftonen kom så RR hojtandes att syrenerna slagit ut. Skogsfrun högg herr Pentax i föbifarten men inte 17 har syrenerna slagit ut, de är i knoppstadiet. Till helgen får vi med ganska stor säkerhet dofta deras ljuvlighet.


Rogersdottern – Jag heter Jenny och är 40 år. Bor i ett …
Jag heter Jenny och är 40 år. Bor i ett litet hus med skaplig stor tomt i ett litet samhälle i Närke. Jag har 2 hundar – Loke och Pira, pinchers båda två. I mitt hem finns även 2 akvarium med blandad kompott i. Bil och MC och moppe hittas oxå mina domäner. Gillar att träna, då framförallt löpning och umngås med goda vänner och familjen.


Senaste från Mandelmanns gård – tv4.se
Trä upp rönnbär trådar med hjälp av en synål. Häng bärtrådarna från ljuskronans topp och fäst dem nere vid … Dramatik när det är dags för kosläpp Mandelmanns gård. klipp … Det är vår och dags att släppa ut korna grönbete. Till en början går allting bra, men så kommer en liten ko efterkälken och allt …


nyheter7.se – Posts | Facebook
Robin Hood – The Musical med bl.a. Idolvinnaren Martin Almgren och Joakim Nätterqvist från filmen “Arn” intar Kristianstad Arena lördag 14/3 kl 13:00. Följ med nyheter7 dit.Vi har fått två biljetter som vi tävlar ut.Skriv en motivering om varför du vill vinna och vem du tar med dig showen.
scan tool