IS er på ny på offensiven. Et av motangrepene gikk veldig galt.


IS er ny offensiven. Et av motangrepene gikk veldig
IS er ny offensiven. Et av motangrepene gikk veldig galt. Mens koronaviruset har tvunget Irak til å stenge ned, har IS utnyttet situasjonen til å trappe opp antallet angrep.


Tết-offensiven – Wikipedia
Tet-offensiven var en større offensiv under Vietnamkrigen som besto av en serie trefninger. I en stor fellesoperasjon utførte den nordvietnamesiske hær og FNL offensiven, med start natten mellom 30. og 31. januar 1968, som det året var Tết Nguyên Đán, det vietnamesiske nyttår.Offensiven gikk i forskjellige faser, den første fram til begynnelsen av mars, den andre åpnet 5. mai …


IS til kraftig motangrep i Mosul – NRK Urix …
Kraftige motangrep fra ekstremistgruppen IS sørøst i Mosul har påført de irakiske regjeringsstyrkene store tap, sier en offiser i den irakiske hæren.


Trondheimslaget kollapset mot serielederen: – Alt som …
Så kom en veldig god periode for Trondheimslaget. Plutselig stemte lagspillet, og Midgard tok seks runder rad. Stillingen var ett tidspunkt nede i 13-10 i favør Bifrost. De neste rundene var jevne, men til slutt tapte Midgard også dette kartet, og stillingen ble 16-11. LES OGSÅ: Trondheimslag signerte ungt talent – Alt gikk galt


En av verdens eldste romlover blir ny: Skal ta Norge inn i …
Næringsminister Nybø mener det er riktig å ta en ny vurdering av Norges deltagelse i EUs romprogrammer når de utløper i 2020. – Når mange av programmene ser ut til å bli veldig mye dyrere, er det helt naturlig å ta en vurdering hvilke programmer vi skal være med på. Utfordringer er at vi ikke vet hvor dyrt det blir.


Astero er offensiven igjen – rbnett.no – nyheter, sport …
Astero er offensiven, … Noe gikk galt, trykk for å prøve igjen … Tirsdag var det offisiell åpning Åndalsnes av et nytt samarbeidsprosjekt med Partner Plast og RIR om resirkulering …


– Det vil bli et blodbad i Gaza – VG
– Det er veldig vanskelig å stille opp mot et F-16 fly, men hvis du har israelske soldater bakken vil det bli flere israelske tap. Men uansett vil det bli flest tap palestinsk side, sier …


Reisen fra lille Sunndal til toppen av fotballverdenen …
– Det er et veldig godt spørsmål, som vi har brukt mye tid til å snakke om i vårt team. En stund trodde vi nemlig at Ada ikke skulle bli så lenge i fotballen. Men nå har det forandret seg. Nå tror jeg at hun er innstilt en lang og god fotballkarriere, sier pappa Hegerberg. – Hvordan er det å komme til Harstad for å holde foredrag?


Her er Branns nye spiller – Stavanger Aftenblad
– Jeg er en offensiv back, som liker å drible. Jeg ser også meg selv som en veldig lojal spiller. Skadetrøbbel. 28-åringen har slitt med skader og spilte bare ni kamper i serien i fjor. – Det var er en sesong hvor alt som kunne gå galt, gikk galt.


Pogba fikset drømmeretur – TV 2
Pogba har mange måter vært symbolet alt som har vært galt Old Trafford, sa TV 2-kommentator Øyvind Alsaker etter 2-0-målet. Se alle målene i videovinduet øverst i saken!