– I helga skal vi på restaurant!


I helga skal vi restaurant!
I helga skal vi så smått starte med julegavehandelen i min familie, og jeg skal ta med min kone restaurant! Både fordi hun fortjener det, men også fordi jeg gjerne vil ha restauranter å besøke og butikker å handle i også i 2021.


I helga skal vi restaurant! – fjell-ljom.no
– I helga skal vi restaurant!Vi tar ditt personvern alvor. Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg. Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig. Noe gikk galt!


I helga skal vi restaurant! – Rørosnytt.no
Ordfører Isak V. Busch. Foto: Tore Østby. I helga skal vi restaurant!


Mulig å gjøre et kupp i Tøråsen i helga: – Vi er ingen …
Mulig å gjøre et kupp i Tøråsen i helga: – Vi er ingen eksperter det vi skal selge LOPPIS FOR LEK: Tøråsen Naturbarnehage inviterer til bruktmarked og loppis lørdag og søndag. Styrer Kristin Ensrud og styreleder Ola Nystuen håper bra salg, og viser frem noen av varene.


Jeg tror jeg flytter inn her i helga for å trene
På jobben regner han med å permittere flere av sine ansatte. – Jeg bor i Lillestrøm. Der er det ikke varslet noe skjenkestopp. Jeg tror mange fra Oslo vil dra til andre steder for å gå restauranter og barer. Det synes jeg også er urettferdig. Jeg håper nå at det kommer en kompensasjonsordning som er bedre enn den vi fikk i første …


Skal du fest eller byen i helgen? Dette må du vite.
Skal vi lykkes med å holde Bergen oppe gjennom vinteren må … Helse- og omsorgsdepartementet har nylig presisert at restauranter, barer, utesteder, kafeer skal ha én meter mellom stolene … og at ansatte jevnlig skal minne gjestene om at avstanden bør holdes. Byrådet varsler at de skjerper kontrollene utestedene i helgen, …


Derfor vil du ikke se publikums- og by’n-bilder i …
Samtidig har vi stor respekt for alle de som lever av at noen faktisk velger å ta seg en tur restaurant eller løser billett til et arrangement. Derfor kommer vi selvsagt til å dekke både sport, kultur og byliv i helgen. Men fotografering av de som velger å være publikum unngår vi inntil videre. Post oss hjemmebilde!


Ut tur i helgen? Her er de beste tipsene!
Ut tur i helgen? … – Hvis du ikke skal ta en av de vanlige fjordturene, vil vi anbefale en tur til Norheimsund og rundt om i Kvam herad, … Middagen kan man ta restauranten samme sted.


på” og “i” – Riksmålsforbundet
Vi (les: trøndere) skriver f.eks. at “jeg var Stjørdal i helga“, men samtidig skriver vi også “jeg var i Oslo i helga“. Jeg har selv funnet ut at det som oftest brukes “i” når det er snakk om større steder som byer o.l., mens vi sier “på” om en del andre steder.


Spise ute – Nei, du behøver ikke tipse norske restauranter
– Med det prisnivået vi har, ikke minst alkohol, kan det i noen situasjoner bli grensen til absurd. Hvis to personer går en dyr restaurant og spiser og drikker for 4000 kroner, tipser de ikke automatisk 10, 15 eller 20 prosent. Å legge fire, seks eller åtte hundre kroner toppen av en allerede dyr regning blir bare dumt.
Topdon Car Battery Tester