Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner


Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner
Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner. Halvparten av de spurte forteller at de planlegger å tilbringe sommeren i koronaåret 2020 hjemme.


Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner
Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner – Det er ingen skam, ingen anger. Feirer ennå: – Russen er seige denne våren. Undersøkelsen er gjennomført av Respons Analyse på oppdrag for …


Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner – Folkebladet
Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner. Halvparten av de spurte forteller at de planlegger å tilbringe sommeren i koronaåret 2020 hjemme. Tallet er betydelig høyere blant unge enn eldre. PÅ TUR: Bilferie med overnatting i Jotunheimen.


Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner(pluss …
Hjem og hytte dominerer nordmenns ferieplaner(pluss) Halvparten av de spurte forteller at de planlegger å tilbringe sommeren i koronaåret 2020 hjemme. Tallet er …


PDF og om bærekraft og det grønne skifte – NHO Reiseliv
Ferieplaner påsken 2017 6 Ferie i Norge i påsken 2017 12 … og man bor på privat hyttenordmenns beste påskeferie. I Oslo og Akershus er andelen som svarer «hytta på fjellet» 38 % og signifikant høyere enn i andre landsdeler. På Vestlandet finner er andelen som


Kjedeligere enn vi liker å tro – NRK Norge – Oversikt over …
Nordmenn holder seg til de trygge reisemålene i år også. – Vi kan nesten stille klokka etter nordmenns ferieplaner, sier reiselivsforsker.


Hver tredje nordmann skal på hytta i vinterferien – Norsk …
Befolkningsundersøkelsen om nordmennes ferievaner og ferieplaner er utført av Opinion/Norstat for Hovedorganisasjonen Virke. – Hytta er nordmenns foretrukne ferieform i Norge, sier Hilde Charlotte Solheim. – Samvær med familie og venner er absolutt viktigste motiv for vinterferien, men å utøve aktiviteter og dyrke egne interesser scorer også høyt.


Nå faller feriedommen – tre av fem har allerede endret …
Nå faller feriedommen – tre av fem har allerede endret sine planer. Coronakrisen har endret nordmenns ferieplaner. De fleste planlegger norgesferie i sommer, mens fem prosent fortsatt har tenkt seg utenlands, ifølge undersøkelse.


USA – ReisePortalen.net
Nordmenns reiselyst – USA dominererog i år slår nordmenns reiselyst alle rekorder. Hos det nettbaserte reisebyrået Travellink ser man et ekstra stort … leiligheter og hytter i Frankrike, Italia, Spania, Kroatia, Danmark, Sveits, Østerrike. Bestill på nett Her kan du bestille mer enn 120 000 ferieboliger, villaer og leiligheter i …


Stadig flere nordmenn ferierer i Norge – Brønnøysunds Avis
Endrede ferieplaner På grunn av koronakrisen har ferieplanene for mange nordmenn blitt endret i 2020. Mens mange planla å dra til utlandet i sommer, er det flere signaler på at mange nå planlegger ferie hjemme i Norge istedenfor.
TPMS Programming Tool