Har lånt ut 100 milliarder kroner til Akademikerne-kunder


Har lånt ut 100 milliarder kroner til Akademikerne-kunder
Siden da har de altså lånt ut 100 milliarder kroner til de rundt 200.000 kundene. – Den reisen, på korte fem år, har vært helt formidabel for oss og foreningene, i den forstand av at vi har bygget opp en portefølje på 100 milliarder kroner på fem år. Jeg tror det er historisk, jeg har i alle fall ikke sett lignende, sier Mellingsæter.


Har lånt ut 100 milliarder kroner til Akademikerne-kunder
Hovedorganisasjonens medlemmer står nå samlet sett for 100 milliarder kroner i utlån hos banken. Har lånt ut 100 milliarder kroner til Akademikerne-kunder · 123nyheter.no FOOTWAY – Footway har damesko, herresko og barnesko fra hundretalls varemerker – alltid på lager!


Har lånt ut 100 milliarder kroner til Akademikerne-kunder
Har lånt ut 100 milliarder kroner til Akademikerne-kunder 18/8 12:00 Hovedorganisasjonens medlemmer står nå samlet sett for 100 milliarder kroner i utlån hos banken….


Tesla-skeptikere har tapt 170 milliarder i år | DN
Det går hardt ut over dem som har veddet på aksjen skulle falle, såkalte short-selgere. Skeptikerne har tapt så mye som 18 milliarder dollar så langt i år, eller om lag 170 milliarder kroner. I juli har de samme investorene tapt fire milliarder dollar (38 milliarder kroner). Det viser en dataanalyse fra selskapet S3 Partners, skriver CNBC.


Han har lånt ut 100 milliarder kroner til en oljeindustri …
Han har lånt ut 100 milliarder kroner til en oljeindustri i krise Tett på: DNB-sjef Rune Bjerke tok med seg 70 norske gjester under OTC på båttur søndag. Her i samtale med Annelin Tangen fra Forus Næringspark.


Bank Norwegian, Bank | Tapte nesten like mye som DNB
Men Norges desidert største bankkonsern har lånt ut nærmere 1700 milliarder kroner til kundene, og tapsavsetningene utgjorde beskjedne 0,13 prosent av utlånene ved årsskiftet.


Bankene tror ikke krisescenario slår til | Finansavisen
Med en utlånsportefølje ved nyttår på 267 milliarder kroner er banken landets fjerde største, men er den tredje største banken innen finansiering av næringseiendomsselskaper. – Totalt har vi lånt ut drøyt 100 milliarder kroner til næringseiendom, og omkring 40 prosent er i Oslo-området.


Equinor-partneren Chesapeake søker konkursbeskyttelse – E24
DNB har i tillegg lånt ut et ukjent beløp gjennom et terminlån på totalt 1,5 milliarder dollar eller 14,2 milliarder kroner. Banken ønsket av hensynet til taushetsplikten, ikke å kommentere kundeforholdet til skifergiganten da E24 omtalte den forrige uke.


Deler ut 100 millioner til gode formål
Deler ut 100 millioner til gode formål. Sparebanken Vest har en egenkapital på over ti milliarder kroner. Nå vil de dele ut 100-150 millioner av overskuddet de kommende årene.


Norske bedrifter har hittil benyttet seg av …
Ordningen har en samlet garantiramme på 50 milliarder kroner som er fordelt på de enkelte bankene. Per 22. april hadde bankene benyttet 3,7 milliarder kroner av rammen. Siden garantien dekker 90 prosent av lånene, betyr dette at bankene har gitt delvis statsgaranterte lån for til sammen 4,1 milliarder kroner.
obd2