– Dette er et historisk vendepunkt


Dette er et historisk vendepunkt – blv.no
Dette er et historisk vendepunkt. Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her – Dette er et historisk vendepunkt. Slåssing i Sigerfjord – politiet rykket ut. Stopp, dette er vår hytte! Stakk hull i flere bildekk. Lødingen til topps – igjen.


Vendepunktet møte mellom litteratur, scenekunst og arkiv
En historisk hendelse, for eksempel avhøret av en motstandskvinne under krigen kan man utforske i ulike rom. I det dramatiske rom kan man se på hvilke hendelser som utløser et slikt Vendepunkt i hennes liv. En annen mulighet er å se hendelsen ut i fra ulike ståsted, fra hennes mors situasjon eller den tyske mannen som avhører henne.


2020: Året for et vendepunkt – Regnskogfondet
Det legger opp til et vanskelig 2020 og enda mer utfordrende tiår. Dette er alarmerende for Regnskogen. Likevel er Eggen er optimistisk for året 2020. – Store områder gikk tapt i Amazonasskogen i fjor. Men Regnskogfondet oppnådde seire i andre regnskogland. Det er viktig å ta med seg dette året, understreker Eggen.


Børsrallyet fortsetter i Asia: – Å kalle dette for et
Børsrallyet fortsetter i Asia: – Å kalle dette for et vendepunkt er å ta for sterkt i Børsrallyet fortsetter i Asia til tross for at den økonomiske aktiviteten står nesten stille. Kina er på vei mot en historisk resesjon. Trump oppfordrer til «fulle kirker» i påsken.


Et historisk vendepunkt? – bistandsaktuelt.no
Et historisk vendepunkt? PRAHA (b-a): – Men hvorfor kritiserer dere ikke regjeringene, spør Verdensbanksjefen James Wolfensohn. Han retter spørsmålet til sentrale representanter for den internasjonale gjelds(s)lettekampanjen Jubilee 2000, og tilføyer så: – Det er de som bestemmer.


Et historisk vendepunkt – AstroLab
Et historisk vendepunkt 2020 varsler store forandringer – og de er allerede så småt i gang Vi nærmer os den eksakte konjunktion mellem Saturn og Pluto i Stenbukkens tegn, der finder sted den 12. januar 2020.


Året 2013 – et historisk vendepunkt?
Året 2013 – et historisk vendepunkt? (Debatt): I de siste årene har jeg vært svært opptatt av endetidstegnene, spesielt etter at tidligere og kommende tegn i måne og sol ble kjent og bekreftet av NASA i USA. Nå er det derfor mulig å få et større perspektiv på Guds “timing”. Bibelkodene er også en hjelp til dette.


Vårt Land: Vi må stille oss spørsmålet: Er det mulig å …
William M. Lafferty, som er tidligere professor i statsvitenskap og en anerkjent forsker, er en av flere som stiller spørsmålet om USA er ved et historisk ­demokratisk vendepunkt. Dessverre har vi tilsvarende situasjoner i flere land. I Norge er vi tilskuere til det som skjer i USA.


Et historisk vendepunkt – fvn.no
I disse dager oversender Unio sitt høringssvar til regjeringens forslag om ny arbeidsmiljølov.


Pavetiden i Avignon: Et historisk vendepunkt — Den …
Pavetiden i Avignon: Et historisk vendepunkt … Falkeid understreker at dette er en sammensatt tidsepoke. – Dette er et mørkt kapittel i Kirkens historie med maktbegjær, kjetterforfølgelser, intervenering i verdslige forhold og med en ekstrem og dyster retorikk.