Arrestatie bij vondst hennepkwekerij in boerderij Nederweert


Arrestatie bij vondst hennepkwekerij in boerderij
De politie heeft woensdagochtend in een boerderij aan de Hovensteeg in Nederweert een hennepkwekerij ontdekt. De bewoner is opgepakt. Dat meldt lokale nieuwssite Nederweert24. Hoeveel planten er stonden, is nog niet bekend. Een politiewoordvoerder kon daar vooralsnog niks over zeggen. Alle …


#Nederweert #Hovensteeg – BOOTT
#Nederweert #Hovensteeg 3 juni 2020 | Laatste update: 18 minuten geleden . Arrestatie bij vondst hennepkwekerij in boerderij Nederweert Bron: 1Limburg | Nieuws en sport uit Limburg | 18 minuten geleden…Lees verder ›; Hennepkwekerij ontdekt in Nederweert, bewoner aangehouden


Politie stuit op grote wietplantage in boerderij Nederweert
Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk – De politie heeft woensdagochtend in een boerderij aan de Hovensteeg in Nederweert een grote wietplantage ontdekt.


Hennepteelt | 1Limburg | Nieuws en sport uit Limburg
Twee loodsen op slot na vondst wietplanten en hennepstekjes. Twee bedrijfspanden in Nederweert gaan op slot nadat hier begin maart 1.500 hennepstekjes en 560 wietplanten werden ontdekt. … Acht arrestaties bij hennepkwekerij met honderden planten.


Grote brand in ‘leegstaande’ boerderij Harfsen geeft …
Grote brand in ‘leegstaande’ boerderij Harfsen geeft geheim prijs: man (51) opgepakt. Waarschijnlijk herbergde de op donderdag afgebrande boerderij in Harfsen een hennepplantage.


Dode man gevonden in bosgebied Nederweert | 1Limburg …
Dat gebeurde bij de Wessemerdijk, vlak bij het Kanaal Wessem-Nederweert en bij de A2. Onderzoek De politie heeft de omgeving bij het kanaal afgezet en is bezig met onderzoek. Dat moet duidelijk maken of wel of geen sprake is van een misdrijf. Het is nog niet duidelijk hoe lang de dode er al ligt, en om wie het gaat.


Politie stuit op hennepkwekerij in Weert (Foto’s …
Nieuws uit Nederweert, Ospel, Budschop, … Gedacht moet worden aan bijv. een hennepkwekerij in een afgelegen bedrijfsloods of bijv. een productielocatie van synthetische drugs in een schuur van een boerderij. … zoals bij het witwassen van geld uit criminele activiteiten.


Arrestaties na aantreffen hennepkwekerij in huis | politie.nl
Arrestaties na aantreffen hennepkwekerij in huis Laatste update: 09-06-2017 | 11:45. Nijmegen – Na de vondst van een hennepkwekerij donderdagmiddag in een huis aan de Horstacker in Nijmegen heeft de politie drie arrestaties verricht. Het gaat om de bewoners en een 36-jarige man zonder vast adres.


hennep Archieven – Pagina 19 van 20 – Nederweert24
Vanmorgen is omstreeks 9:00 uur op de Julianastraat in Nederweert een hennepkwekerij opgerold. De politie heeft in de garage van de woning 68 planten gevonden.


5 arrestaties na vondst drugslab – Weertdegekste.nl
Haler – Bij een politieactie op een voormalige boerderij in Haler trof de politie zaterdagmiddag een groot amfetaminelab aan. In het onderzoek werden vijf arrestaties verricht. Eerder was bij de politie in Oost-Brabant informatie binnengekomen dat een groep mannen uit de regio Eindhoven zich bezig hield met de productie van harddrugs. In het onderzoek kwam […]
Autel TPMS sensor